KYMIJOKI-KYMPILLÄ 135 OSALLISTUJAA JA HIENOJA TULOKSIA

Ole Antti Halonen ja Siiri Kaijansinkko juoksivat Kymijoki-Kympin pääsarjojen voittoon.

Ole Antti Halonen hätyytteli Lari Takasen reittiennätystä ja jäi lopulta vain 13 sekuntia ennätyksestä. Alusta asti kisaa johtanut Halonen juoksi loistavalla vauhdinjaolla ja tällä kertaa 10 km:n voittoaika kirjattiin lukemin 32:40. Toiseksi juoksi Hannu-Pekka Pukema ja kolmas oli Heikki Vento.

Naisissa Lappeen Riennon Siiri Kaijansinkko vei voiton tiukan taistelun jälkeen, kun koko naisten mitalikolmikko mahtui puolen minuutin sisään. Toiseksi sijoittui Liisa Peltonen ja kolmanneksi kahden vuoden takainen voittaja Kaisa Vainikka.

Tulokset 2019

Kiitokset yhteistyökumppaneillemme: Kymen Vartiointipalvelu Oy, AkimaSport, JANA-PRO Oy, Anjalankosken Varaosa Oy, Kaslink Oy, Stora Enso, Pyroll Areena, ST1 Myllykoski, Naprapaatti Elsa Sorvo, Maalausurakointi JPA, Risto Peltolan Leipomo ja Parik-säätiö.