TAKANEN JA PARONEN KYMPIN NOPEIMMAT

Lari Takanen otti jo neljännen voittonsa nopealla Kymijoki-Kympin reitillä miesten yleisessä sarjassa. Koko matkan kilpailua johtanut teki hyvän tuloksen, mutta reittiennätystä ei syntynyt. Viiden kilometrin kääntöpaikalla väliaika oli 15:57, mutta paluu matkan vastatuuli hidasti matkan tekoa hieman ja voittoajaksi tuli tällä kertaa 32:52, joka on sekunnin nopeampi, kuin viime vuoden voittotulos. Reittiennätyksestään Takanen jäi 25 sekuntia. Toiseksi juoksi Ole Halonen 33:22 ja kolmas olli Markus Hämäläinen 34:18.

Naisten kilpailun vei Karhulan Katajaisten Nella Paronen, joka osallistui nyt ensimmäistä kertaa Kymijoki-Kympin 10 km matkalle. Matka sujuikin varsin reippaasti, sillä hän teki kolmanneksi kovimman naistuloksen kilpailun historiassa. Ainoastaan Oona Kettusen reittiennätys 36:52 ja Salla Loiskeen 40:06 ovat nopeampia, kuin Parosen tämän vuoden voittoaika 40:39. Toiseksi juoksi Iina Lohvansuu 41:25 ja kolmanneksi Johanna Mertanen 42:48.

Kymijooki-Kympin tulokset: TULOKSET