SALIBANDYKAUSI KOHTI PÄÄTÖSTÄ

JiPSin joukkueiden kaudet ovat edenneet vaihtelevissa merkeissä. Kolme miesten joukkuetta ja P17-poikien juniorijoukkue ovat taistelleet mallikkaasti.

JiPSin kakkosjoukkue taistelee 4-divisioonassa. Kun kaksi turnausta, eli neljä ottelua on jäljellä, on joukkue sijalla kolme. Eroa sarjakärkeen on 3 pistettä ja sarjakakkoseen vain yksi piste, joten kaikki on vielä mahdollista. Seuraava turnaus on kotiturnaus ja se pelataan Kuusankosken urheilutalolla ensi lauantaina 25.2.2024.

JiPSin edustusjoukkue ja Klubi pelaavat 5-divisioonassa.
Tälle kaudelle JiPSin kanssa yhteistyön aloittanut Klubi on ollut sarjassa voittamaton, joskin kolmesti pisteet on jaettu. Näillä esityksillä Klubi on sarjakärjessä kolmella pisteellä ja näin ollen vain ihme viimeisessä turnauksessa estää joukkueen nousun 4-divisioonaan.
JiPSin eläköitynyt edustusjoukkue on ajanut nuorisoa sisään joukkueeseen, kun tukevamman oloisten konkaripelaajien seuraksi kentälle on noussut mm. seitsemän P17-joukkueen pelaajaa. Lisäksi tänä vuonna 18-vuotta täyttävä Aaron Honkanen on ollut joukkueen tehokkain peluri. Ennen viimeistä turnausta JiPSin edustusjoukkue on sarjassa neljäntenä.

Alueellinen kuuden joukkueen P17-sarja koottiin kahdesta ikäluokasta. JiPSin joukkue koostuu keskimäärin 16 vuotiaista, joten takamatkalta on sarjaan lähdetty taistelemaan. Taistelu on kuitenkin ollut mallikasta ja katseet on pystytty kääntämään tulostaululta omaan tekemiseen ja kehittymiseen.
Kun sarjaa on jäljellä neljä ottelua näyttää voittojen sarake vielä pyöreää nollaa. Loppukauden tavoite onkin saada taisteltua yksi voitto noiden tähän mennessä pelattujen neljän tasapelin rinnalle.